دریافت فایل

دانلود كتب و نرم افزار دارويي

منوی اصلی

بخش های اصلی سایت

دسته بندی ها

لیست موضوعات سایت

مطالب پربازدید

لیست مطالب براساس بازدید

لینک همکاران

ثبت لینک سایت شما

اطلاعات آماری

آمار بازدیدها ، آنلاین ها و ...

  • افراد آنلاین : 7
  • ورودی گوگل امروز : 6
  • تعداد کل مطالب : 2295
  • تبادل لینک با : 116 سایت
  • بازدید امروز : 103
  • بازدید دیروز : 432
  • بازدید این هفته : 909
  • بازدید این ماه : 10432
  • بازدید کل : 323977
  • تعداد نظرات : 567
  • ارسال روزانه : 0.15
  • نظرات روزانه : 0.04

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا به نقل از سایت خبری لایوساینس، این تحقیق جدید نشان داده است؛ در حالی که ورزش کردن، کلسترول و فشار خون را بهبود می‌دهد، ‌هورمونهای استرس را کاهش می‌دهد و درعین حال سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و اشتهای سالمی را بر ای فرد به همراه می‌آورد، خندیدن منظم و مکرر هم می‌تواند همین مزایا را برای انسان داشته باشد.

نتایج این تحقیق که روی تاثیرات خنده واقعی بر اشتها متمرکز بوده است در کنفرانس ۲۰۱۰ بیولوژی آزمایشی در کالیفرنیا ارائه شد. محققان سطح هورمونهای ۱۴ داوطلب را قبل و بعد از تماشای یک کلیپ ویدئوی نگران کننده یا خنده‌دار، اندازه‌گیری کردند.

محققان بویژه روی دو هورمون که نقش تنظیم اشتها را برعهده داشتند، متمرکز شده بودند. محققان دریافتند که هورمونهای اشتها پس از تماشای کلیپ غم انگیز چندان تغییر فاحشی نکردند اما پس از مشاهده کلیپ ویدئویی کمدی و خنده‌دار، سطح هورمونها به گونه‌ای تغییر کرد. مثل اینکه افراد تماشاچی یک ورزش و تحرک بدنی معمولی انجام داده بودند و اشتهای این افراد افزایش پیدا کرد.

به طور کلی این تحقیقات نشان داد که واکنش بدن به خنده مکرر شبیه به ورزش مکرر است و شاید واقعیت درست باشد اگر بگوییم خنده بهترین دارو است.

اشتراک گذاری :

  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay
  • Live
  • N4G
ارسال نظر
یک آواتار انتخاب کنید !

مشارکت علمی در سایت

روی تصویر کلیک کنید

فرصت های شغلی

کاریابی ابن سینا

نظرسنجی

لطفا حمایت کنید