دانلود كتب و نرم افزار دارويي
بخش های اصلی سایت
لیست موضوعات سایت
لیست مطالب براساس بازدید
آمار بازدیدها ، آنلاین ها و ...
تصور کنید در یک جلسه کاری یا قرار بسیار مهم هستید و یا به یک میهمانی دعوت شدهاید که هرگاه در این جمع در کنار دیگران میخندید، متوجه میشوید آنها سعی میکنند از شما فاصله بگیرند. بعد کسی پیدا میشود و این جرات را به خود میدهد که شما را نجات دهد و به شما بگوید که بوی دهانتان باعث آزار اطرافیانتان میشود.
بسیاری ار افراد ممکن است با این مشکل آزاردهنده مواجه باشند و گاهی این افراد به خاطر مشکلی که دارند بسیار خجول و منزوی میشوند. اما خجالت کشیدن و دوری از جمع راه چاره نیست. در عوض آگاهی از عواملی که عامل بروز بوی نامطبوع دهان میشوند به شما کمک خواهد کرد که مشکل خود را تا حد زیادی حل کنید و لبخند زیبا و مطبوع داشته باشید.
به گزارش پایگاه اینترنتی ایندیا استادیز، مهمترین فاکتورهایی که موجب بوی بد دهان میشوند،عبارتند از:
تمیز نبودن دهان: در اکثر موارد بوی نامطبوع دهان به دلیل وجود باکتریهایی است که در داخل دهان هستند. وقتی این باکتریها با ذرات غذایی تعامل میکنند بوی ناخوشایندی از آنها تولید میشود که موجب بدبو شدن فضای دهان میشود. این اتفاق همچنین زمانی رخ میدهد که پس از هر وعده غذایی، دهان به خوبی شسته نشود. به علاوه نوشیدن آب زیاد مدتی بعد از خوردن غذا به شستن مواد باقیمانده در دهان کمک میکند.
عادتهای بد: یکی از بدترین و البته موثرترین عادات اولیه در بروز بوی بد دهان کشیدن سیگار، مصرف الکل یا جویدن تنباکو است. در اینگونه موارد شستن و مسواک زدن نواحی دسترس مثل دهان و دندانها مشکل را حل نمیکند چون بخشهای دیگر مثل حنجره، گلو و بخشهای انتهایی زبان آلوده میمانند و موجب بوی نامطبوع دهان میشوند.
مصرف کم کربوهیدراتها در رژیم غذایی: مقدار زیاد پروتئین و مقدار کم کربوهیدرات در رژیم غذایی نیز موجب بروز این مشکل میشود. معمولا این حالت در افرادی که برنامه ورزشی دارند، اتفاق میافتد. چون رژیم غذایی حاوی پروتئین زیاد در هنگام فعالیت، چربی بیشتری را در داخل بدن میسوزانند و در نتیجه بوی بدی تولید میشود. لذا تعادل در مصرف مواد غذایی روزانه حائز اهمیت است.
بیماری: در برخی از موارد بوی بد دهان میتواند ناشی از یک بیماری جدیتر باشد در اغلب موارد شایعترین بیماریهایی که موجب بوی بد دهان میشوند دیابت و رفلاکس روده و معده هستند. دیگر بیماریها که در این زمینه نقش دارند شامل بیماری کبد و کلیه هستند.
غذا: وقتی برای ناهار یا شام به رستوران میروید از سفارش دادن غذاهای چسبنده خودداری کنید چون معمولا با یک بار شستن از دهان پاک نمیشوند. به علاوه پیاز، سیر، ادویهها، پنیر و ماهی نیز از جمله غذاهایی هستند که موجب بوی بد دهان میشوند.
گرسنه ماندن: گرسنه ماندن برای مدت طولانی موجب میشود که بدن از ذخیره چربی خود برای آزادسازی انرژی استفاده کند. در این وضعیت موادی تولید میشوند که در بروز بوی بد دهان نقش دارند.
منبع خبر: سرویس بهداشت و درمان ایسنا